onze expertise

Traditionele bouw, ambacht en vakmanschap: daar staan wij voor. Wij zijn een familiebedrijf en werken met eigen personeel en vaste onderaannemers. Ons doel is: in een plezierige werksfeer en samen op een efficiënte wijze hoogwaardige bouwwerken realiseren. Met oog voor details, esthetiek, flexibiliteit en functionaliteit in het belang van de wensen van de opdrachtgever.

Afspraak is afspraak

Wij hebben een platte organisatie, daardoor korte lijnen. Ons succes is mede te danken aan het adequaat reageren en ons principe: afspraak is afspraak. Afspraken staan bij ons altijd zwart op wit. U heeft met vaste aanspreekpartners te maken, die goed op de hoogte zijn van uw project.

Architectuur

Wij werken graag en meestal met een architectenbureau. Indien gewenst kunnen wij een architect aanbevelen of voor u in het project betrekken.

Eigen timmerfabriek

Voor kozijnen en prefab bouwelementen beschikken wij over een eigen timmerfabriek. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen perfect inspelen op de wensen van de opdrachtgever en planning.

Eigen materieel

Wij hebben al het bouwmaterieel zelf voorhanden. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen efficiënter werken. Zowel in de uitvoering als logistiek.