Luxe villabouw

Maatwerk in luxe, kwaliteit en wooncomfort

Modern, landelijk, in de vorm van een schuur, boerderij, jaren 30, kempisch of herenhuis, wij zijn ervaren in het traditioneel, duurzaam en hoogwaardig bouwen van alle bouwstijlen. Inclusief de volledige afbouw. Ook alleen een casco is mogelijk. Daarbij bieden wij extra toegevoegde waarde met onze eigen timmerfabriek, waar wij o.a. kozijnen, ramen en deuren vervaardigen.

Wat zeggen onze klanten

Bij Verweij staat ambacht, kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap voorop, dat hadden wij al ervaren met de bouw van het huis van onze dochter. Ik werk zelf gerelateerd aan de bouw en ben van mening dat conventionele bouw het meest duurzaam is. Verweij werkt met eigen vakbekwaam personeel, vaste onderaannemers en heeft een eigen timmerfabriek. Die onafhankelijkheid creëert vanzelf een hoge kwaliteit. Dit heeft Verweij bij ons eigen huis, waar heel veel technische uitdagingen in zaten, opnieuw bewezen!

Fam. van ‘t Hof

Op onze zoektocht naar een aannemer voor ons nieuw te bouwen huis, kwamen we aannemersbedrijf Verweij op het spoor doordat dit bedrijf bij ons in de straat met een verbouwing van een woning bezig was. We hebben met hen contact gezocht met de vraag of ze interesse hadden om mee in te schrijven. Nadat wij van hen de aanneemsom ontvangen hadden, hebben we eerst een bezoek aan het bedrijf in Waardenburg gebracht. We zagen direct dat het een solide bedrijf was, ook de kennismaking gesprekken waren fijn. Kwamen heel betrouwbaar over, wat later tijdens de bouw ook is gebleken. De aanneemsom was scherp mede hierdoor hebben we de keuze voor dit bedrijf gemaakt. We mogen terugzien op een geweldige advisering ook tijdens de bouw.

Hoog kwalitatieve uitvoering met hun eigen kundige vaklieden. Bij de oplevering waren er nauwelijks punten, zelfs na de oplevering staan ze voor je klaar.

Kortom, echt een bedrijf om aan te bevelen!

Fam. Mauritz

Al in het verleden hebben wij met Verweij gewerkt en dat was een goede ervaring. Voor onze nieuwe woonboerderij was de offerte passend en het werk volgens afspraak uitgevoerd. Ze zitten dichtbij dus ook de gunfactor speelde mee. Verweij is niet alleen flexibel en daadkrachtig in de uitvoering, de vriendelijkheid van alle medewerkers maakt van de bouw een feest!

Fam. Pellegrom

In vergelijking tot de andere aannemers was de offerte van Verweij conform de tekeningen en de TO. Dat was bij andere partijen niet altijd het geval. Bovendien was de prijs goed, het voelde vertrouwd en het aspect familiebedrijf telde zeker mee. Na oplevering concluderen wij: de prijs/kwaliteit is waar gemaakt, alle afspraken zijn nagekomen en wij zijn heel blij dat de gehele bouw ondanks corona zo goed is verlopen. Een pluim voor Verweij!

Fam. Hogenbirk