Over Verweij

Aannemersbedrijf Verweij is een echt familiebedrijf, gevestigd in Waardenburg. Henk Verweij Sr. is de oprichter die het ondernemersbloed voelde kriebelen. Na jaren ervaring in de bouw als opzichter, besloot hij in 1981 zijn eigen bedrijf op te richten. Zijn uitgangspunten: kwaliteit, afspraken nakomen, een goede prijs voor de klant. Een succes, want Aannemersbedrijf Verweij is werkzaam in het gehele land, maar uiteraard ook heel veel in de directe omgeving van Waardenburg.

Twee zoons zijn inmiddels in de zaak gekomen: Willem Jan en Henk jr. Ook deze generatie gaat voor kwaliteit en het mooie is dat deze mentaliteit bij alle medewerkers is doorgedrongen. U heeft alleen te maken met vakmensen met liefde voor bouwen, die standaard netjes werken. En er zijn voldoende medewerkers, verdeeld over een metselploeg, een ruwbouwploeg en een afbouwploeg.

Kwaliteit staat boven alles, maar er is meer. Aannemersbedrijf Verweij houdt van een snelle doorlooptijd en kan dat garanderen door een uitstekende planning. De planners, dat zijn Henk Sr. en Henk jr, zij zijn de spinnen in het web, dus de lijnen zijn kort. Zij regelen de offerte en begeleiden met de uitvoerder de bouw. Grote betrokkenheid dus bij uw project, groot of klein, op een vanzelfsprekende manier.