Bouwgarant aannemer

Aannemersbedrijf Verweij is een Bouwgarant aannemer. Dat geeft u, als klant, de garantie dat uw opdracht goed en netjes wordt afgehandeld. Een Bouwgarant aannemer biedt namelijk kwaliteit, een garantieregeling en onafhankelijke conflictbemiddeling. Als u dus kiest voor een Bouwgarant aannemer, kiest u voor zekerheid.

Communicatie is een essentieel onderdeel tijdens een bouwproces, zowel bij nieuwbouw als bij verbouw. Toch blijkt dit vaak een struikelblok te zijn. Niet bij de Bouwgarant aannemer, want die legt alle afspraken duidelijk op papier vast. Door een deugdelijk contract hebben zowel opdrachtgever als de Bouwgarant aannemer een uitstekend houvast tijdens het (ver)bouwproces. Maar het gaat om meer. De Bouwgarant aannemer biedt u ook de zekerheid dat u in zee gaat met een ervaren bedrijf dat beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen.

De Bouwgarant aannemer wordt periodiek getoetst door een onafhankelijke instelling. Uit een recent onderzoek blijkt dan ook dat de Bouwgarant aannemer beter scoort op het gebied van klanttevredenheid. Natuurlijk is het voor elke aannemer van groot belang dat de klant tevreden is en dat alle afspraken nagekomen worden, van beide kanten. Maar het feit dat Aannemersbedrijf Verweij een Bouwgarant aannemer is, geeft net dat beetje zekerheid over kwaliteit. U kunt er als klant op vertrouwen en voor aannemersbedrijf Verweij is het een vanzelfsprekendheid.