Aannemersbedrijf Waardenburg

Aannemersbedrijf Waardenburg staat voor Aannemersbedrijf Verweij, een bedrijf met passie voor de aannemerij. Aannemersbedrijf Waardenburg heeft haar oorsprong in Waardenburg en werkt veel in Midden Nederland, maar steeds vaker, dankzij mond-tot-mond reclame, ook in geheel Nederland. Aannemersbedrijf Waardenburg vindt de uitdaging in het omzetten van de wens van de klant in een technisch mooi product. Haar medewerkers hebben een flexibele instelling en zetten graag een tandje bij om uw product op tijd af te krijgen, in de kwaliteit die u mag verwachten. De kwaliteit van Aannemersbedrijf Waardenburg is gegarandeerd omdat zij aangesloten is bij Bouwgarant.

Aannemersbedrijf Waardenburg is een familiebedrijf, een bedrijf waar nu de tweede generatie aan het hoofd staat. Vanuit een grote drive werkt Aannemersbedrijf Waardenburg met korte lijnen, zodat de communicatie gemakkelijk en snel verloopt. De medewerkers zijn goed geschoold en ervaren inzet en verantwoordelijkheidsgevoel als een vanzelfsprekendheid.

U kunt bij Aannemersbedrijf Waardenburg terecht voor alle bouwwerkzaamheden: woningen en bedrijfspanden, utiliteitsbouw, scholen en kerken en uiteraard, bouw in de agrarische sector. Het vakmanschap van Aannemersbedrijf Waardenburg komt mede tot uiting in de renovatie en restauratieprojecten. Aannemersbedrijf Waardenburg is er ook voor uw verbouwing, groot of klein. En in het verlengde daarvan verzorgt Aannemersbedrijf Waardenburg ook graag het onderhoud en schadeherstel.